everythinghorzes

SOLIGA SÖNDAG

Publicerad 2013-03-31 16:08:59 i Okategoriserat,

Hej!
 
Idag har jag inte gjort någonting alls faktiskt och ska inte göra något heller. Så jag har inte så mycket att skriva men jag ska tillbringa resten utav dagen till att kolla på film, äta godis och sen ska jag kanske ta med mig lite fika och sätta mig vid havet, gött!
 
Haha invigde pappas nya dators kamera lite.
 
 

PÅSK.

Publicerad 2013-03-30 12:34:55 i Okategoriserat,

Hejhej.
 
Vaknade upp helt utvilad. Igår så var jag ute och sprang över 6 km sen sprang jag upp och ner för massa trappor.
På kvällen var vi på middag hos några kompisar och när vi ätit kollade vi på seven pounds där Will Smith är huvud personen. Så bra en så sorgligt.
 
Idag så ska jag kanske ut och springa lite igen, vad är bättre att få bort en träningverk än att skaffa en ny ;)
Sedan ska vi till några andra kompisar och äta lunch/middag hos dom. De är väl det jag ska göra idag då.
 
Hoppas ni får en bra påsk.
 

HATAR ATT STRESSA.

Publicerad 2013-03-29 15:59:03 i Okategoriserat,

Hejhej.

Bloggade inte igår för jag hade ingen tid och jag orkade inte helt enkelt. Men nu är det liv och då ska jag försöks komma igång med bloggen igen.

Idag gick jag iallfall upp vid 9 och åt och fixade hos kaninerna. Sedan stack jag till hästarna där jag och Issa och hennes mamma mockade nästan hela hagen. Red sedan i typ 5 minuter seriöst, min pappa cyklade till landet och han hade ingen nyckel så vi var tvungna att vara där före honom. Så hann inte rida Pongo riktigt vilket var tråkigt men rider han någon annan dag istället.

Nu är jag iallfall på landet och har ätit och om en stund ska jag ut och springa.
Måste komma igång med att springa ute för man får inte så bra kondition av att springa på band då bandet hjälper en med vilket tempo man ska hålla och så.

Ikväll ska vi sen bort på middag hos några på Edshultshall så jag får se om vi cyklar eller åker bil.

Nu ska jag byta om och så men tror jag gör en video senare idag.

/Olivia

https://cdn1.cdnme.se/2487606/6-3/pic_5155abe2e087c348997b29f0.jpg" class="image">

GRAND

Publicerad 2013-03-27 20:36:37 i Okategoriserat,

Tjena, när jag kom hem från skolan gjorde jag kalrt en no-labbrapport. Sedan så åkte jag iväg till stallet där jag red Grand. Vi red först fram ute i skogen sedan så red vi lite över bommar i manegen. Han var jättefin men när vi skulle galopperade över bommarna i en båge tryckte han sig ut jättemycket menmen.
 
Nu så ska jag äta och kanske göra en till labb rapport, är inte säker på om vi har den.
/Olivia

Bästa hopppasset någonsin!

Publicerad 2013-03-26 22:47:44 i Okategoriserat,

Herregud har verkligen ridit mitt bästa hopppass någonsin. Allt gick perfekt och vi hoppade över 1 meter i slutet.
Gud vad jag älskar den ponnyn asså.

Har även hunnit göra 1 miljon saker idag.
Jag har skrivit klart svenska sagan och printat ut och hela min familj har läst igenom och rättat. Sedan har jag lekt med kaninerna och hopptränat. Har även duschat och pratat med Greta och Isabelle i telefon.
Anmält mig till en clearround, skickat ett mail till AW om en grej, fixat allt inför skolan. Och nu sitter jag här, ska bli skönt att sova haha.

Godnatt!

HOPPTRÄNING WII

Publicerad 2013-03-26 17:27:25 i Okategoriserat,

Hola!
 

Idag är det tisdag och i skolan hade vi temadag "nätmobbning" i skolan vilket jag tyckte var bra då det händer allt för mycket på nätet och det måste få ett stopp!
Gjorde sedan ett hemkunskapsprov och det gick superbra. Nu har jag precis gjort klart svenska sagan eftersom jag var sjuk under lektionerna man kunde göra klart den så nu är den utskriven och klar, skönt!
 
Om en liten stund ska jag byta om och sticka iväg till hoppträningen. Ska antaligen byta häst nu, har ju haft i Borka i typ 2 år. Har verkligen blivit ett team och Sandra tyckte det skulle vara bra att byta för omväxling lite synd men ska bli kul att hoppa Pippi då hon är en så go häst med massa energi.
 
Ha en jättebra dag så hörs vi!
 
/O
Blää vad jag saknar det, vill åka skidor!

LÄXOR

Publicerad 2013-03-25 17:27:39 i Okategoriserat,

Tjena!
 

Har precis kollat lite på tv och ätit och ska snart sätta igång med plugget. Ska plugga inför hemkunskapsprovet vi har imorgon och inför no provet+no nationella. Skulle även behöva skriva klart min svenska saga på datorn som ska in på Onsdag men jag glömde min bok i skolan så det kan jag itne göra.
 
Som ni ser är det fullt upp så bloggen får lida. Men som ni kanske märkt nu ett tag har jag haft en svacka, har knappt gjort ett inlägg per dag och har varken ideer eller tid. Men hoppas jag blir på blogghumör snart iallfall för jag kanske ahr en rolig sak på G.
 
Nu måste jag verkligen sätta igång med plugget men ska uppdatera er med hur min vecka kommer se ut så snart som möjligt!
 
/Olivia
 

RAKNING

Publicerad 2013-03-24 17:40:36 i Okategoriserat,

Hejhej!

Min dag har tillbringats till att raka Joddy och Pongo. N
Så nu ser Joddy & Pongo ut som små tävlingsponnys. Jag och Issa försökte sedan få på dom täcke i en halvtimme haha garvade ihjäl!
Glömde näsan att de va söndag ett tag.

Nu ska jag plugga till hkk provet vi har på tisdag och kolla film.

/Olivia

GRYM HOPPTRÄNING

Publicerad 2013-03-23 17:56:09 i Okategoriserat,

Bild på Joddy från idag
Hejhej!
 
Har precis duschat och varit nere och köpt gott gott på ICA. Var hos hästarna förut och bortsade och gosade lite med Joddy och hopptränade med Pongo för Isabelle.
Han var så sjuukt duktig. Hade ett hinder och en bom och övade med ett galoppsprrång emellan vissa gånger och vissa gånger att hoppa allt i ett.
 
Isabelle är verkligen grymt duktig ridlärare och speciellt eftersom hon känner Pongo utan och innan och vet vad man ska göra för att få honom att göra rätt.
Allt gick verkligen helt grymt så jag är jätteglad. Nu resten av kvällen ska jag bara mysa, kolla på film och kanske plugga lite.
 
 

FINALLY FRIDAY!

Publicerad 2013-03-22 17:24:07 i Okategoriserat,

Hej!!
 
Äntligen Fredag, inte för jag har varit i skolan så mycket denna veckan men trots det har jag gjort 2 prov. Vi har verkligen sjukt mycket just nu, plus alla nationella. Får glädjas att det bara är 9 veckor kvar tills SOMMARLOV!

Känns sjukt att säga det. Ska iallfall inviga min helg med att spela sims och käka godis, underbart!
Imorgon ska jag rida Pongo och då ska jag förmodligen hoppa, wiie om Greta kan så följer hon med och då får hon vara min hjälpreda så jag slipper gå och bygga fram innan.
 
Nu så ska jag njuta av helg, ha det bra!

21 MARS

Publicerad 2013-03-21 22:09:46 i Okategoriserat,

Hej!
 
Vaknade imorse utan feber och jag kunde andas genom näsan för första gången på ett bra tag, haha. Så jag gick till skolan och det gick faktiskt bra fats jag var väldigt utmattad och kände mig febrig ett tag.
När jag kom hem vilade jag en stund och stack sedan till ridningen där jag red James Martin. Han var jättefin han ville dock testa mig jätte mycket så han började stegra och bocka jätte mycket helt utan andledning men de löste sig i slutet.
 
Nu så ska jag tvätta bort sminket sen ska jag sova, godnatt!

TIPS

Publicerad 2013-03-20 16:24:39 i Okategoriserat,

Har du problem med mörka ringar under ögonen och inte vill andvända massa smink?
Lägg en metallsked i frysen så att den blir riktigt kall och håll sedan skeden på den pösiga delen under ögat i minst 1 minut. En annat knep för mörka och trötta ögon är gurka. Skär upp två skivor, lägg på ögonen och slappna av i några minuter. Och glöm inte att sova mycket!
 

NATIONELLA PROV.

Publicerad 2013-03-20 16:13:05 i Okategoriserat,

Hej, gick upp imorse och kände mig hyfsat okej så jag gick till skolan och gjorde klart matte nationella. Nör dte var klart så kände jag mig yr och febrig så jag åkte hem.
Har varit hemma ett tag nu och har feber och huvudvärk så jag stannar nog hemma imorgon också.
 
Hatar verkligen att missa vikiga lektioner med genomgångar av nya saker och jag som behöver typ 5 lektioner för att fatta något också.
Ska iallafall bara ligga och kolla på film hela dagen och kanske plugga lite till provet vi har imorgon som jag kanske gör någon annan gång ifall jag inte går imorgon.
 
/Olivia
 

:(

Publicerad 2013-03-19 18:38:32 i Okategoriserat,

Hejhej!

Var hemma från skolan idag med, vaknade upp jätteförkyld och med feber.
Har iallafall precis duschat, bytt lakan och smörjt in mig med krämer ihop om att bli lite friskare.

Hoppas verkligen jag känner mig okej imorgon så jag iallafall kan åka till skolan och göra provet och sen åka hem.

Nu så ska jag vila massor och kolla GG hoppas ni har de bättre än jag /Olivia

MÅR DÅLIGT

Publicerad 2013-03-18 11:01:35 i Okategoriserat,

Hej, när jag vaknade imorse mådde jag jättedåligt. Kunde knappt andas och tappat rösten. Har även lite feber och känner mig jätte utmattad. Så jag stannade hemma och förhoppningsvis kan jag gå till skolan imorgon.
 
Har iallfall bara legat och kollat på tv sen jag vaknad och kommer nog göra dte resten utav dagen också.
Får se om jag orkar blogga mer men nnu vet ni hur det ligger till iallfall.
 
/Olivia
 
Saknar sommaren ♥

SJUK

Publicerad 2013-03-17 16:12:51 i Okategoriserat,

Hola, imorse när jag vaknade kände jag mig jätteförkyld och när jag kom hem blev det värre och jag började må illa och få feber.
Mår lite bättre men fortfarande dåligt, hoppas verkligen dte försvinner tills imorgon för jag kan inte missa några lektioner nu.
 
Har iallfall bara legat nerbäddad i sängen och kollat serier och ätit hela dagen så jag har itne så mycket att skriva men hoppas verkligen det går över!
 
Haha såhär känner jag mig just nu!


 

LÖRDAG

Publicerad 2013-03-16 20:18:43 i Okategoriserat,

Hejhej!

Red Pongo förut och han var jätteduktig och man kunde korta hans galopp hur mycket som helst, jobbade även med bommar och han verkade tycka de va kul.
I slutet börja han dock dumma sig och stegrade istället för att jobba.

När jag kom duschade jag och åt. Åkte sen till Lejla.
Nu har vi varit på torget och köpt candyy och snart ska vi se film.
Hör av mig mer senare!

Q/A.

Publicerad 2013-03-15 20:22:39 i Svar på kommentar.,

Hur är Ebba skolan egentligen tycker du?
Jag gillar den, eller jag trivs hyfsat bra i den. Alla lärarna är ju inte de bästa men annars tycker jag om den.
 
Ask.fm? (de inlägget om vart ni kan hitta mig)
Skaffade faktiskt en andvändare precis så om ni har frågor kan ni göra de här -> http://ask.fm/oliviaskoglund
Men svarar fortast på bloggen eller kik osv.
 
Vad ska du göra på jobbet?
Jag gjorde iordning pärmar till kunde och sedan små böcker som kunder också kunde ta. Strimlade även papper och fixade med lite andra småsaker.
 
/Olivia
.
 
 

ROLIG DAG

Publicerad 2013-03-15 20:13:03 i Okategoriserat,

Hejhej, kom hem från gymmet för ett tag sedan oh har duschat och matat kaninerna.
Jobbade ju på pappas jobb idag och det var faktiskt jättekul och alla var så snälla en gick till och med med mig när jag skulle köpa lunch.
 
Imorgon så ska jag först rida Pongo, ska fortsätta med det jag gjorde förra veckan och kanske lägga till lite bommar. Sedan så ska jag sova över hos Lejla med Klara, ska bli jättekul!
 
Kommer mer inlägg ikväll, ha en bra helg!

RIDNING.

Publicerad 2013-03-14 17:10:02 i Okategoriserat,

Hola, ska om en stund sticka iväg till stallet och hoppträna Toto. Ska bli kul, hoppas inte han är för pigg och stark bara.
När jag kommer hem ska jag kanske plugga lite annars gör jag det i helgen.
Imorgon har vi ledigt eftersom alla elever ska jobba och samla in pengar för att dom pengarna sedan ska skickas till Rumänien och Sierra Lione till sånna som har det fattigt.
Ska jobba på min pappas jobb och dte ska bli rätt kul faktiskt, haha nu jobbar nästan hela familjen där min brorsa är fast anställd där och min syster extrajobbar på Onsdagar och mamma har jobbat där och pappa äger företaget ;)
 
Nu måste jag skynda för jag har massa grejer att göra före ridningen ha en fortsatt bra dag!
 

FIND ME.

Publicerad 2013-03-13 17:32:25 i Okategoriserat,

Facebook: Olivia Skoglund
Instagram: Oliviaskoglund
KIK: Oliviaskoglund
Keek: Oliviaskoglund
Twitter: Ooliviaskoglund
Videofyme: Oliviaskoglund
Hotmail: [email protected] (jag var 7 när jag skapade den)
Om de är någon annan sida som jag inte har skrivit så är det bara att kommentera.

NATIONELLA PROV.

Publicerad 2013-03-13 17:29:16 i Okategoriserat,

Hej på er, hade ju nationella prov i matte idag och jag kan inte säga att det gick så bra men det är skönt att de två första delarna är över. Nästa vecka har vi två delar på onsdagen och sen har vi muntligt på tisdagen.
 
Nu så ska jag byta om och sticka till gymmet. Efter skolan så gick jag och handlade lite mat och åt de sen har jag typ legat och halvsovit framför tv;en. Var länge sedan jag bara gick hem och inte gjorde någonting.
Efter gymmet ska jag plugga in lite engelska glosor och kanske kolla igenom lite på de tre prov vi ska ha inom den närmsta tiden.
 
/Olivia
 
Thailand ♥
 
 

HOPPTRÄNING

Publicerad 2013-03-12 17:43:20 i Okategoriserat,

Hej, kollade precis ut genom fönsret och ser snö!? 
Vill ha vår, sol och värme nu inte snö. Har iallfall precis pluggat lite och ätit och ska snart byta om och sticka till stallet.
 
Ska ha hoppträning på Pippi sen. Brukar inte ha Pippi på hoppningen men Pippi var tvungen att gå idag så jag fick ta henne. 
Imorgon är det ju nationella också så jag ska fixa något gott så man har något att se framemot iallfall.
Nu ska jag ut till kaninerna sen måste jag sticka, kanske kommer en utvärdering ikväll om jag överlever.
 
/Olivia
Haha gammal bild på mig och Borka från en klubbtävling, vet inte vad jag gör med ansiktet dock haha.
 

MÅNDAG

Publicerad 2013-03-11 19:50:57 i Okategoriserat,

Hejsan, har haft en helt okej dag i skolan. Fattade inget på NO'n som vanligt men annars var det rätt roliga lektioner.
Efter skolan så gick jag och Ebba och Klara från skolan till torget, det var så himla soligt så vi kunde inte med att ta bussen. Var faktsikt härligt och vi kom fram samtidigt som bussen ändå.
 
När jag och Ebba kom hem åt vi och kollade lite GG sen så satte vi oss och pluggade i över tre timmar. Fick klart spanskaläxan och hela svenska sagan så nu ska jag bara kolla igenom lite vad vi gjorde på NO lektionen för jag fattade ju somsagt ingenting och sen ska jag kanske kolla igenom matten för på Onsdag har vi nationella :(((
Hatar matte mest av allt i hela mitt liv så jag hoppas det händer något så vi inte ska ha med matte på nationella haha.
 
Nu så ska jag plugga hoppas ni har en bättre vecka att se framemot än mig /Olivia
 

NEW IN

Publicerad 2013-03-10 14:06:16 i Shopping.,

MOROCCAN OIL  -  Köpte en olja från moroccan oil som ska häjlpa mot frissigt hår och de ska få håret glansigt. Har andvänt den en gång redan och den var så himla bra och den luktar sjukt gott! Ca 210:-
VÅR JACKA - hade ju en innan men dragkedjan gick sönder så vi lämnade in den. När jag skulle hämta den så hade odm tappat bort den så jag fick en helt ny :) 329:- på hööks

BRUNCH

Publicerad 2013-03-10 13:58:26 i Okategoriserat,

Hej, har nyligen ätit en jättegod brunch bestående av jordgubbar, hallon, flingor och smoothie.
Var även ute och fixade med kaninerna lite. Idag har jag inga planer. Ska förbreda lite för skolan och kanske plugga lite men annars ska jag bara ta det lungt.
 
Ska även ladda upp bilder fårn tjejkvällen och vad ja köpte igår :)
 
/Olivia
 

Lördag

Publicerad 2013-03-09 20:40:16 i Okategoriserat,

Hejhej, har verkligen haft fullt upp så det har inte blivit någon tid för datorn. Imorse red jag Pongo och herregud vad bra dte gick, man kunde inte tro att det var samma häst som förra veckan. Han var så himla sammarbetsvillig och mjuk.
Red på en stor volt och gjorde lösgörande övningar och försökte få  honom att lyssna på mig och allt gick verkligen perfekt, bästa starten på dagen helt klart!
 
Duschade sedan och åkte iväg med mamma. Åkte först till hööks och jag måste bara säga att deras nya butik var så himla fin och fräsch !
Skulle egentligen hämta en jacka som jag lämnade in för dragkedjan gick sönder men dom hade tappat bort den så jag fick en helt ny. Dessutom så var jackan egentligen för liten så jag tänkte sälja den men jag fick en storlek som passade istället så nu kan jag andvända den :)
 
Åkte sedan till allum och där köpte jag en moroccan oil, har nog aldrig haft någonting som luktar så gott som den !
Skulle kunna andävnda den som parfym, haha.
Köpte lite andra smågrejer mend et kommer bild på oljan och jackan.
 
Nu ska jag kolla mello (FÖR FÖRSTA GÅNGEN) måste säga att Anton Ewald faktiskt är sjukt grym, det är någonting med hans låt som gör att man bara vill lyssna på den om och om igen.
 
Nu ska jag äta carbonara  för andra dagen i rad. Justeee glömde berätta om igår. Hade en sjukt rolig kväll och fick massa fina grejer som ni såg i inlägget nedan.
Tack alla älskade vänner, är glad att jag har er !♥
 
/Olivia
 
 

HISS.

Publicerad 2013-03-08 18:02:00 i Hiss/Diss,

Tycker verkligen neutrogneas visibly clear face wash är värd en hiss. Den luktar jättegott och fräscht och den är jättebra. Man får en len och fräsch hy. Ca 40:- på h&m.
En hiss går också till visibly clear scrub från neutrogena. Den är jättebra och luktar som det står grapefrukt.
Den gör huden len och tar bort allt smuts och död hud från ansiktet. Ca 50:- på h&m
 
/Olivia
 

Morgondagens planer.

Publicerad 2013-03-07 21:02:46 i Okategoriserat,

Hej, kom precis hem från ridningen och vi jobbade med sserpetinbågar med 2 bågar och på varje mitten av bågarna hade vi ett litet hinder.
Gick jättebra och Toto var jätte sammarbetsvillig dock lite pigg men han lyssnade ändå på mig.
 
Som rubriken lyder så tänkte jag berätta morgondagens planer. Imorgon ska jag nämligen ha en tjejkväll typ för några kompisar eller de är nästan som ett försenat födelsedags kalas ;)
Ska iallfalll bli jättekul och jag och mamma har varit och handlat mat till imorgon för jättemycket pengar så det kommer bli massa godsaker.
Kommer därför  ha jättemycket att göra när jag kommer hem från skolan så jag kommer inte kunna blogga. Eller kanske ett inlägg på kvällen men jag tror inte dte så vi hörs på Lördag ifall det inte kommer upp något inlägg.
Ska även försöka göra något tidsinställt så ni har något att läsa :)
 
/Olivia

UNDERBARA TORSDAG

Publicerad 2013-03-07 15:51:35 i Okategoriserat,

Hej allesammans!
 

Hur fint väder är det inte ute idag? 
Idag startade jag dagen med ett muntligt hemkunskapsprov. Haha vi skulle göra köttbullar med potatis och brunsås och potatisen var inte alls tillräckligt kokade så det gick sådär.
Hade även idrott och det var så kul för vi hade typ volleyboll och det var jätte najs.
 
Nu har jag precis ätit så mycket pyttipanna att jag kan spy och snart ska jag sätta  igång plugget. Ikväll ska jag ha markarbetsträning på Toto, ska bli superkul verkligen!
 
Ha en bra dag, imorgon är det Fredag!
 
/Olivia

FRODO

Publicerad 2013-03-06 18:22:00 i videor,

Bara mig denna vidoen jag gjorde på Frodo inte funkar. Har fått några visningar så någon kanske har kunnat se den men kommentera gärna om det bara är fel på min data :)

BUSS-KLAG

Publicerad 2013-03-06 17:01:38 i Okategoriserat,

Tjena, kom hem för en stund sedan. Det är så jobbigt att bussen jag tar alltid ska vara så full så man får knappt plats och varje gång dörrarna öppnas får man dom typ över sig.
Idag var det till och med extra fullt så typ hälften av alla fick inte plats så busschauffören fick åka. Var dessutom tvungen att står precis vid typ en sak där de sprutar ut luft som typ är 30 C så man svettas som en gris.
 
Slutpratat om bussar. Nu ska jag ut till kaninerna lite så dom får sin ompyssling och sen måste jag plugga spanska och göra klart en svenska saga, ska dessutom öva lite inför nationella provet vi har på fredag.
 
/Olivia
 
Gammal bild från typ 2011, åhh så mysigt längtar till somrarna på Orust!

TISDAG

Publicerad 2013-03-05 17:03:21 i Okategoriserat,

Hejhej, kom hem från skolan för nästan en timme sedan. Har ätit lite och ska byta om och sticka till gymmet om ca en halv timme.
 
När jag kommer hem ska jag duscha,plugga och förhoppningsvis kolla lite GG.
Är jättehajpad just nu för har roliga saker att se fram emot och om ca 28-29 är det påsklov. Tycker även ni ska lyssna på "i need your love - Calvin Harris, Ellie Goulding" den är sjukt bra och man blir så glad av den och man vill bara ställa sig på ett bord och dansa loss, haha skämta.
 
Nu måste jga sticka ha dee!
 

TITANIUM.

Publicerad 2013-03-04 19:18:00 i Låt-tips.,

Måste bara berätta om en jättebra låt. Som de flesta andra har ni säkert hört låten - titanium med David Guetta.
Men när jag och Ebba såg pitch perfect (himla tjat om den filmen) så gjorde dom typ om den till en långsammare verison och  den var såååå bra!
 
Så jag tycker ni borde lyssna på den. Det är inte direkt en inspelad låt men det finns ett klipp ifrån filmen där dom sjunger den :))

NY VECKA, NYA TAG.

Publicerad 2013-03-04 19:13:54 i Okategoriserat,

Hejhej! slutade skolan runt halv tre men var så nära att gå hem innan gör jag hade så ont i magen men det försvann som tur var efter en stund.
 
Efter skolan gjorde jag lunch och kollade på gossip girl. Nu har jag precis kollat upp lite läxor som vi har och det enda vi har är engelska och spanska men vi har ett heelt kapitel med glsoor i spanska!
Förstår inte varför man ens ska ha så många glosor, det är inte direkt nödvändigt eftersom man glömmer det dagens efter aja dte är bara att bita ihop och göra det.
 
Nu så ska jag plugga lite - men måste faktiskt berätta om en sak. Kommer ni ihåg när jag och Ebba såg pitch perfect?
Där fanns det iallfall en låt där hon gjorde cup song och det är sjukt många som har börjat göra covers  på den och eftersom min kära vän Martha har lärt sig den så sitter jag nu och försöker lära mig den så vi kan göra den ihop, hur awsome?
Kanske kan göra en video ;)
 

HISS.

Publicerad 2013-03-03 20:55:00 i Hiss/Diss,

Måste hissa denna garnier mineral ulrtadry deon. Den luktar jättegott och den är jättebra, ca 20-30:- finns i de flersta butiker.
En hiss går även till montagne jennesse ansiktsmaskarna. Dom har massa olika lukter och funktioner och det finns till och med sånna som gör sig varma. Ca 14:- på bl.a åhlens.
 
/Olivia

SÖNDAG.

Publicerad 2013-03-03 15:18:06 i Okategoriserat,

Hejhej, vaknade vid elva imorse och sen dess har jag baa fixat med kaninerna och kollat på gossip girl.
Tog även lite kort och filmer på Frodo som jag ska försöka sätta ihop till en film.
 
Idag har jag inget planerat, ska fixa allt inför skolan och ikväll ska jag sticka till gymmet. Har inte varit där på jättelänge förutom spinning passet i Fredags eftersom jag varit sjuk. Men nu ska det bli ändring på det.
 
Har mass roliga inlägg på G så kika in här snart igen !
 
Haha gammal bild på mig och Froddan

Sämsta ridpasset på länge!

Publicerad 2013-03-02 17:37:00 i Okategoriserat,

 Som ni ser på rubriken gick det verkligen jättedåligt idag när jag red Pongo.
Red först bort till fotbollsplanen för att rida ett dressyrpass men jag märkte direkt att planen var som ett gyttjebad så jag vände direkt.
När jag nästan gått av planen så blir Pongo jätterädd för en tidning och börjar stegra och då så halkar han såklart till. Gick fort av planen och hoppade av honom eftersom han blev så rädd och spänd efter det.
 
Red upp i skogen och fösökte i över en timme att få honom mindre spänd genom att göra lösgörande övningar och jag hoppade till och med av och försökte arbeta honom men han bara stängde av hjärnan och kokade över.
Det berode nog mest på utav att det var storm ute, han hade ingen kompis med sig och då blir han alltid seg eller jättespänd och händelsen i början.
 
Gick iallfall inte alls bra men det är bara att ta nya tag.
 
/Olivia

FREDAG

Publicerad 2013-03-01 23:15:23 i Okategoriserat,

Hur skönt är det inte ned fredag egentligen?

Hej förrästen, efter skolan så kollade jag lite GG och sedan stack jag till gymmet och gick på ett spinning pass, väldigt jobbigt eftersom jag har varit sjuk men det var kul.

När jag kom hem duschade jag och sen dess har jag bara ätit onyttigt och kollat på GG, ändå rätt najs fredag.
Saknar även min bästis Alwa sååå mycket, den jäveln går nog antagligen runt på times square just nu och shoppar ;)

Nu ska jag kolla lite mer gossip girl och sen ska jag nog sova, ska rida ett ordentlig lösgörande dressyrpads imorgon.

/Olivia

Om

Min profilbild

Olivia skoglund!

Olivia Skoglund heter jag som driver denna bloggen. Jag är 12 snart 13 år gammal och bor i Göteborg. Jag rider på en ridskola vid namn Långeberga ridklubb och sköter och rider även min medryttarponny vid namn Pongo.

Senaste inläggen

Kategorier

Arkiv

Prenumerera och dela